Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

EUROPA LEAGUE : η πρώτη πράξη

Μετά το ταμειο της Τρίτης και χθές Τετάρτη 21/4/10, τα προγνωστικά μας έστειλαν στο ταμείο όσους μας εμπιστεύθηκαν. Ο άσσος της Μπάγερν το διπλό αλλά και τα 2-3γκολ στοαν αγώνα της Χαλ με την Άστον Βίλα αλλα και τον άσσο της Μπιόρ (Ρουμανία2) με απόδοση 2.00. Η συνέχεια ελπίζουμε να είναι ανάλογη και να μπορούμε να στέλνουμε το κόσμο στο ταμείο.

Πάμε σήμερα να αναλύσουμε τις δύο αναμετρήσεις του Europa League, γιατί μόνο αυτές είναι άξιες στοιχηματισμού, εξάλλου σήμερα Πέμπτη η αγωνιστική κίνηση είναι περιορισμένη.

Στη Γερμανία και στο "Νορντ Μπανκ Αρίνα" το Αμβούργο υποδέχεται την έκπληξη του θεσμού Φούλαμ, στον έναν ημιτελικό του Eurpoa League. Οι γηπεδούχοι θέλουν να βρίσκονται στο ίδιο γήπεδο σε τρεις εβδομάδες για τον τελικό. Η σκέψη ότι μπορεί μέσα στο γήπεδό τους να σηκώσουν μία Ευρωπαϊκή κούπα μετά από 27 χρόνια, είναι φυσικό να έχει ενθουσιάσει άπαντες στο μεγάλο λιμάνι της βόρειας Γερμανίας. Στο προηγούμενο γύρο απέκλεισαν τη Στάνταρ Λιέγης με δύο νίκες. Ο Μπρούνο Λαμπαντία δε θα έχει στη διάθεση του τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές του, τον Κροάτη Πέτριτς, τον Ολλανδό Ελία και το Γερμανό Γιάνσεν που είναι τραυματίες. Από την άλλη Η φούλαμ μετά από 15 ώρες οδικού ταξιδιού έφτασαν στο Αμβούργο και δήλωσαν ότι αυτή η ταλαιπωρία δεν τους επηρεάζει. Είναι η πρωτη φορά που βρίσκονται σε ημιτελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά έχοντας αποκλείσει τη Γιουβέντους και τη πρωταθλήτρια Γερμανίας Βόσφσμουργκ, έχουν το δικαίωμα να ονειρεύονται όχι μόνο τελικό αλλά και τη κούπα. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών εκτός από τους μακροχρόνια απόντες και ο Ρόϊ Χαντκτσον θα παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα του. Ο άσσος φαντάζει πολύ καλή επιλογή αλλά είναι σε χαμηλά επίπεδα σε σχέση με έναν ημιτελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, το OVER μπορεί να έρθει εύκολα μιας και οι δύο ομάδες διαθέτουν ικανότατους επιθετικούς που μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίκτυα. Το γκολ - γκολ στο διαδίκτυο προσφέρεται στο 1.90 και είναι πολύ καλή επιλογή.

Στον άλλο ημιτελικό στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο υποδέχεται το μεγάλο φαβορί του θεσμού, τη Λίβερπουλ. Και οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με απουσίες με μεγαλύτερες αυτές των δύο αστεριών τους. Μιλάμε για τον Σέργκιο "Κουν" Αγκουέρο από τους γηπεδούχους και το Φερνάντιο Τόρες από τους φιλοξενούμενους. Το 24ωρο ταξίδι με τρένο από το Λίβερπουλ στη Μαδρίτη ήταν κουραστικό αλλά οι Άγγλοι είναι αποφασισμένοι να πάνε στο τελικό της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες στους ομίλους του Champions League, και τότε οι δύο αγώνες είχαν λήξει ισόπαλοι με 1-1, αλλά αυτό δεν είναι αγώνας ομίλων είναι μάχη για μια θέση στο τελικό. Η κούραση θα επηρεάσει τους Άγγλους; θα μπορείσει η Ατλέτικο να ξεπεράσει τον κακό εαυτό της; Αμφίρροπος ο αγώνες και ανοιχτός για κάθε αποτέλεσμα. Πιστεύω πως κι εδώ τα 2-3γκολ είναι καλό ποντάρισμα και με καλή απόδοση.

Europa League

ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΦΟΥΛΑΜ : 1 & 2-3γκολ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔ. - ΛΙΒΕΠΡΟΥΛ : 2-3γκολ


Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα