Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ : Παρασκευή 23/4/10






Χρόνια πολλά στους Γιώργηδες και στις Γιωργίες που γιορτάζουν σήμερα.

Σήμερα πρώτη μέρα του ποδοσφαιρικού τριημέρου και πάμε να δούμε τι μπορούμε να αλιεύσουμε από τα σημερινά ματς για να αυξήσουμε τη κάβα μας.

Στη Γαλλία Β΄ υπάρχει το ντέρμπι ανάμεσα στη Μετς και την Αρλέ. Οι γηπεδούχοι της Μετς βρίσκονται στη τέταρτη θέση, ένα βαθμό πίσω από την αντίπαλό τους που βρίσκεται στην τριάδα ανόδου. Η Μετς έχασε τη βαθμολογική διαφορά που είχε από τις άλλες ομάδες με αποτέλεσμα να είναι εκτός της πρώτης τριάδας. Έχει να κερδίσει στα 7 τελευταία ματς και η ήττα από τη Κλερμόν, ήταν η αιτία της απομάκρυνσης του Πουλικέν, αφού δε πήγαινε άλλο ο κατήφορος. Τη θέση του πήρε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδος Ζοέλ Μιλέρ που καλείται στα τελευταία παιχνίδια να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών και να πάρουν την νίκη στο σημερινό αγώνα που θα τη φέρει στη τρίτη προνομιούχο θέση. Από την άλλη η Αρλέ κάνει καταπληκτικό πρωτάθλημα και είναι κοντά στο να πραγματοποιήσει το όνειρό της που είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία. Είναι αήττητη στα 5 τελευταία ματς με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ εκτός έδρας έχει 3 νίκες 5 ισοπαλίες και 8 ήττες. Πιστεύω ότι η αλλαγή προπονητή θα επιδράσει θετικά στη Μετς, η φανέλα της είναι πολύ πιο βαριά από της αντιπάλου, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο αφού η γενική είσοδος θα είναι 2 ευρώ, και θα πάω με τον άσσο.

Στη Μπουντενσλίγκα Μπόχουμ υποδέχεται τη πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος τη Στουτγάρδη. Οι γηπεδούχοι για ένατο ματς έμειναν δίχως τρίποντο και έφτασαν να κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό. Εντός έδρας είναι πολύ κακοί με απολογισμό 2 νίκες 6 ισοπαλίες και 7 ήττες, ενώ έχουν δεχτεί 30 γκολ δύο γκολ μέσο όρο σε κάθε ματς. Το κλίμα στη ομάδα δεν είναι καλό και σήμερα καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα που κάνει ένα καταπληκτικό δεύτερο γύρο και πάει ολοταχώς να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι φιλοξενούμενοι του Κρίστιαν Γκρος πήραν το ντέρμπι τη προηγούμενη αγωνιστική με τη Λεβερκούζεν 2-1 αν και βρέθηκαν να χάνουν από το 13΄λεπτό, με δύο γκολ του Κακάου γύρισαν το ματς και πέτυχαν τη πέμπτη σερί νίκη τους και οδεύουν για τη κατάκτηση τουλάχιστον της πέμπτης θέσης που οδηγεί σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κάθε Παρασκευή στο ματς της Μπουντενσλίγκα επιβεβαιώνονται τα 2-3 γκολ και αυτά θα τιμήσουμε , αλλά και το διπλό είναι σε καλή τιμή και είναι άξιο πονταρίσματος.

Η δυάδα μου λοιπόν για σήμερα

ΜΕΤΣ - ΑΡΛΕ : 1

ΜΠΟΧΟΥΜ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ : 2-3γκολ & 2


Δυάδα

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΣΑΤΟΡΟΥ : 1

ΤΣΕΖΕΝΑ - ΕΜΠΟΛΙ : 1


Τριάδα

Γερμανια Β΄ : ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΚΟΜΠΛΕΝΤΖ : 1

Ολλανδια 1 : ΤΕΛΣΤΑΡ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ FC : 1

Ολλανδία 1 : ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ - ΑΓΚΟΒ : 1


Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε.

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα