Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ : Κυριακή 25/4/10

Μετά το ταμείο με τα προγνωστικά του Σαββάτου, πάμε σήμερα για άλλο ένα.

Στην Ιταλία η Μπολόνια υποδέχεται τη Πάρμα σε ένα αγώνα μονόδρομος για τους "ροσομπλού", αφού με νίκη ξεφεύγουν με 5 βαθμούς από την Αταλάντα που ηττήθηκε 3-1, και την αντιμετωπίζουν στο Μπέργκαμο την επόμενη αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν Γκουάνα και Μινγκατσίνι, ενώ για τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσουν Παλόσκι και Τζενόνι. Η Πάρμα είναι εντελώς αδιάφορη και θα πάω με το κίνητρο της επιβίωσης.

Στην Ιταλία η Ούντινέζε υποδέχεται τη Σιένα. Οι γηπεδούχοι είναι στο +5 από τη ζώνη υποβιβασμού και δε νομίζω πως θα πέσουν αλλά θέλουν το τρίποντο για να κλειδώσουν τη παραμονή τους. Η Σιένα παλεύει όλα τα παιχνίδια αλλά δε νομίζω πως του χρόνου θα βρίσκεται στη Serie A. Η προϊστορία δείχνει 4 νίκες για την Ουντινέζε 1 ισοπαλία και μία ήττα. Θα πάω με τον άσσο αλλά και τα πολλά γκολ.

Στη Πρέμιερ Λιγκ η ευρωπαία Φούλαμ ταξιδεύει στο Λίβερπουλ όπου στο Γκούντισον Παρκ θα αντιμετωπίσει την Έβερτον, που καίγεται για βαθμούς αφού βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Μετά τον αποκλεισμό της Πόρτσμουθ λόγω οικονομικής επιτήρησης, η 7η θέση της βαθμολογίας οδειγεί στο Europa League. Τα "ζαχαρωτά" έρχονται από σπουδαίο διπλό απέναντι στη Μπλάκμπερν και ο Μόγιες έχει τους πάντες στη διάθεσή του. Από την άλλη η Φούλαμ κουβαλάει μεγάλη κούραση όχι μόνο από το ματς στο Αμβούργο, αλλά και από το μεγάλο και κουραστικό ταξίδι. Τη Πέμπτη της δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσει μέσα στην έδρα της, για πρώτη φορά στην ιστορία της, μετά το 0-0 στο Ααμβούργο, την είσοδό της σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το μυαλό των "πομπέυς" σίγουρα είναι στον αγώνα της Πέμπτης και δούμε και τη παράδοση που είναι συντριπτική υπέρ της Έβερτον, αν βάλουμε και το κίνητρο τότε έυκολα πάμε στον άσσο που αν και σε μικρή τιμή θα τον τιμήσω.

Η τριάδα μου για σήμερα

ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΠΑΡΜΑ : 1 (2-1)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΣΙΕΝΑ : 1 & OVER (4-1)

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΦΟΥΛΑΜ : 1 (2-1)


Δυάδα

ΜΠΡΑΝ - ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ : 1 (4-0)

ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ. ΧΙΜΝΑΣΙΑ Λ.Π. : 1 (3-1)


Μονό

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ : 1 (5-1)


Μονό

ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ - ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ : 2 (0-1)

Δυάδα

ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ : 1 (2-0)

ΣΙΓΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡ. : 1 (3-1)


Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε.

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα