Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΠΡΓΝΩΣΤΙΚΑ : Τρίτη 27/4/10

Ο πρώτος επαναληπτικός για μια θέση στο τελικό του Champions League διεξάγεται απόψε στη Λυών, με την ομώνυμη ομάδα να θέλει να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει το εισιτήριο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Από την άλλη οι Βαυαροί της Μπάγερν με τα 4 τρόπαια και άλλους 3 χαμένους τελικούς, δε θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη, και με προίκα το 1-0 του Μονάχου πάνε στη Γαλλία και θέλουν ένα γκολ στο ξεκίνημα για να βάλουν τις βάσεις της πρόκρισης. Στους γηπεδούχους εκτός του τιμωρημένου Τουλαλάν, ο Πιέλ δε θα έχει στη διάθεσή του, τους Μποντμέρ, Λόβρεν και Κλερκ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μπουμσόνγκ, Μακούν και Κρις. Στη άλλη όχθη ο Φαν Γκάαλ δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Ριμπερί και Πράνιτς, ενώ ο Τίμορτσουκ έμεινε στο Μόναχο. Το αμυντικό δίδυμο Ντεμικέλις και Φαν Μπούϊντεν είναι αμφίβολοι αλλά μάλλον θα ξεκινήσουν τον αγώνα. Επιστρέφουν όμως οι Φαν Μπόμελ και Μπαστούμπερ από τιμωρία.Η προϊστορία μεταξύ τους πλούσια αφού έχουν αναμετρηθεί 7 φορές στο παρελθόν, με τους Γερμανούς να έχουν 3 νίκες, η Λυών 2, ενώ και 2 αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν το γκολ για να ισοφαρίσουν το πρώτο αγώνα και μπορεί να τα καταφέρουν, ενώ θα είναι πολύ προσεκτικοί στην άμυνά τους γιατί αν δεχτούν γκολ μάλλον θα ξεχάσουν το τελικό. Από την άλλη η Μπάγερν θα διαφυλάξει το 1-0 και θα χτυπήσει στις αντεπιθέσεις όπου με το ταχύτατο και σε δαιμονιώδη φόρμα Ολλανδό Ρόμπεν πιστεύω ότι θα σκοράρει. Το γκολ - γκολ είναι πολύ καλή επιλογή.

ΛΥΩΝ - ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. : γκολ - γκολ (0-3)

Στη Σουηδία2 η Φάλκενμπεργκ υποδέχεται τη Ντέγκερφορς. Οι γηπεδούχοι άρχισαν από νωρίς τα περσινά τους τερτίπια και μετά το 1-1 εντός με τη Γιόνσεπινγκ, πήγαν στη Στοκχόλμη και κέρδισαν 0-1 τη σκληροτράχηλη Βάσμπι. Με νίκη σήμερα περνάνε στη πρώτη θέση και ισοβαθμούν με Άγκελχολμς, Ασιρίσκα και Συριάνσκα. Η Ντάγκερφορς έχει στους δύο αγώνες του πρωταθλήματος δύο ήττες από Λαντσκρόνα εκτός και Εργκρίτε εντός με το ίδιο σκορ 1-0. Πάντως και οι δύο έχουν περάσει στο επόμενο γύρο του κυπέλλου με νίκες εκτός 1-5 τη Λουντς οι γηπεδούχοι και 1-4 τη Φόργουορντ οι φιλοξενούμενοι. Πιστεύω ότι Η Φάλκενμπεργκ θα έχει πάρει το μάθημα της από πέρσι και θα έχει σοβαρευτεί, αν και η προϊστορία δε την ευνοεί με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, θα πάω κόντρα στη προϊστορία και θα εμπιστευθώ τον άσσο.

ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ - ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ : 1 (1-2)

Στην Αγγλία2 η Άκρινγκτον που το έχει ρίξει στο "σορολόπ" αφού είναι σωμένη και τελείως αδιάφορη, υποδέχεται τη Μπαρνέτ που κινδυνεύει μιας και βρίσκεται στο +4 από τη ζώνη και τη Γκρίσμπι. Οι γηπεδούχοι έχουν μία ισοπαλία στα έξι τελευταία παιχνίδια και 5 ήττες, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει μία νίκη και 5 ήττες. Δηλαδή ομάδες, πάρε τη μία και χτύπα την άλλη. Έχουν όμως σε αυτά τα παιχνίδια και πέντε over η κάθε μία, και νομίζω ότι είναι μία πολύ καλή επιλογή.

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ - ΜΠΑΡΝΕΤ : OVER (1-0)







Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα