Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ : Τετάρτη 28/4/10






Μεγάλο κουβά στα προγνωστικά της Τρίτης αφού δε πέρασε ούτε ένα σημείο. Δεν απελπιζόμαστε όμως αφού είχαμε ένα πάρα πολύ καλό τριήμερο και έχουμε αρκετή κάβα. Πάμε όμως σήμερα για φρέσκα κουλούρια και να επανέλθουμε στα ταμεία μας.
Στη Δανία ο αγώνας κυπέλλου μεταξύ της Βέϊλε και της Νόρτζελαντ γέρνει προς τους φιλοξενούμενους, αφού η δυναμικότητα των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη. Υπάρχει και διαφορά κατηγορίας μιας και η Βέϊλε βολοδέρνει κάπου στη μέση της Β΄κατηγορίας.
Στη Νορβηγία2 η Μος καλείτε να επανέλθει στις νίκες και με αντίπαλο τη Τρομσντάλεν, πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει. Άσσος λοιπόν ενώ και το over είναι καλή επιλογή.
Στο μεγάλο ημιτελικό του Champions League μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ίντερ δε θα πάω με κάποιο σημείο αλλά θα επιλέξω τα πολλά γκολ, αφού η Μπάρτσα για να περάσει θέλει τουλάχιστον δύο γκολ χωρίς να δεχτεί κανένα. Αυτό συνεπάγεται ότι θα δούμε επιθετικό παιχνίδι από τους Καταλανούς, ενώ οι "νερατζούρι" θα χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις και μπορούν να βγάλουν γκολ. Γι΄ αυτό πιστεύω ότι το over είναι καλή επιλογή και με καλή τιμή στο διαδίκτυο.

Η επιλογή μου για σήμερα.

ΒΕΪΛΕ - ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ : 2

ΜΟΣ - ΤΡΟΜΣΝΤΑΛΕΝ : 1

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΙΝΤΕΡ : OVER



Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε.

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα