Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Πέρασε μια εβδομάδα πολύ καλή στοιχηματικά και, αν η Νιούκαστλ το Σάββατο μας έκανε το χατήρι και κέρδιζε την ανύπαρκτη Μπόλτον, θα είχαμε μια επιτυχία 100% αυτή την εβδομάδα, μετά και το τρία στα τρία της Κυριακής, με Μίλαν Σαραγόσα και Τολούκα, και την επιτυχημένη πρόβλεψη της Τετάρτης στου δύο Ελληνικούς αγώνες κυπέλλου.
Ξεκινάει καινούργια εβδομάδα, δεν μας συγκινεί το κουπονάκι της Δευτέρας, αλλά δεν θα μείνουμε άπραγοι αφού υπάρχει ο αγώνας της Λίβερπουλ με την Άστον Βίλα, όπου δίνεται και μονός αποδεκτός από τον ΟΠΑΠ, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην έκτη θέση με 39 βαθμούς, με τη Λίβερπουλ να έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.
Η Άστον Βίλα εκτός από τον αγώνα κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Γ. όπου ηττήθηκε εντός έδρας (0-2) έχει τρεις συνεχόμενες νίκες στη Πρέμιερ και βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, μέσα στο Άνφιλντ όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Με τη Λίβερπουλ να έρχεται από τρεις ισοπαλίες, δε νομίζω ότι έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών ειδικά μέσα στο γήπεδο της και, πιστεύω ότι η ομάδα του Μπενίτεθ έχει τα κότσια και τους παίχτες να καθαρίσει το ματς έστω και δύσκολα. Θα ποντάρουμε λοιπόν στον Τζέραρντ και τους συμπαίχτες του αλλά και στα πολλά γκολ με μεγαλύτερο συντελεστή.


632. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ : 1 & OVER

Ποντάρουμε 200 ευρώ

Καλή εβδομάδα σε όλους και καλές επιτυχίες.