Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΠΡΩΓΝΩΣΤΙΚΑ : Δευτέρα 26/4/10






Μετά από ένα πολύ καλό στοιχηματικά Σαββατοκύριακο πάμε σήμερα να δούμε τι μπορούμε να αλιεύσουμε από τα σημερινά παιχνίδια.

Στην Αγγλία και στη Τσάμπιονσιπ η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ, σε ένα ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον, μιας και η Πάλας θέλει το τρίποντο για να σώσει τη κατηγορία. Η Γουεστ Μπρομ ήδη έχει πάρει το δρόμο για τη Πρέμιερ Λιγκ μαζί με τη πρωταθλήτρια Νιούκαστλ. Οι γηπεδούχοι κυριολεκτικά καίγονται για τι τρίποντο αφού βρίσκονται ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού και τη Σέφιλντ Γουεν. την οποία θα αντιμετωπίσουν οι "αετοί του Λονδίνου" εκτός, την επομένη και τελευταία αγωνιστική. Οπότε καταλαβαίνεται ότι απόψε με τρίποντο η Πάλας καθαρίζει, αφού θα πάει στο +4. Μη νομίζεται ότι η Μπρομ θα χαριστεί, μπορεί να είναι λίγο πιο χαλαρή αλλά με τίποτα αδιάφορη. Η τιμή του άσσου είναι σε πολύ καλή απόδοση και αξίζει το ρίσκο, όπως και το OVER που στο διαδίκτυο βρίσκεται στη τιμή του 2.00.

Στην Ισπανία την αγωνιστική κλείνει το Βάσκικο ντέρμπι μεταξύ της Οσασούνα και της Μπιλμπάο. Διαφορετικοί οι στόχοι των δύο ομάδων αφού η Οσασούνα βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη και με τέσσερα ματς να απομένουν δεν είναι εντελώς σίγουρη για τη σωτηρία της. Εγώ πάντως δε πιστεύω ότι θα πέσει. Από την άλλη η Αθλέτικ κυνηγάει μια θέση για το Europa League. Τη προηγούμενη αγωνιστική δε κατάφερε να κερδίσει εντός τη Σαραγόσα και έμεινε 3 βαθμούς πίσω από τη Βιγιαρεάλ που νίκησε τη Κυριακή. Δε θα πάω με κάποιο σημείο αλλά με τα 2-3γκολ.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ. : 1 & 2-3γκολ (1-1)


ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ : under (0-0)


Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε.

Ετικέτες , ,