Σάββατο 17 Απριλίου 2010

ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΕ ΡΙΣΚΟ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ







Πάμε σήμερα να αναλύσουμε μερικούς αγώνες και η επιλογή είναι δική σας.

Ξεκινάω από τη Τουρκία όπου η Γαλατάσαράϊ φιλοξενείται από τη Μανίσασπορ η οποία προχθές είχε αγώνα κυπέλλου, και αποκλείστηκε κιόλας, και η κούραση είναι δεδομένη. Αντίθετα η Γαλατά με την επιστροφή του Μίλαν Μπάρος είναι άλλη ομάδα και το έδειξε τη προηγούμενη αγωνιστική όπου φιλοδώρησε τη Ντιγιάρμπακιρ με 4 γκολ και χατρίκ του Μπάρος. Πιστεύω ότι το διπλό θα έρθει έστω και δύσκολα και μπορεί να εκμεταλλευτεί απώλειες βαθμών από τη Φενέρ που παίζει το ντέρμπι με τη Μπεσίκτας.

Στη Γαλλία απογοήτευση υπάρχει στην Λανς που δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου, χάνοντας με 1-0 από την Μονακό στο Λουί Ντε. Ένα ματς που κρίθηκε στην παράταση και έδωσε την πρόκριση στους Μονεγάσκους. Πλέον το πρωτάθλημα έχει τελειώσει για την Λανς που με τους 38 βαθμούς που έχει μαζέψει δύσκολα θα κινδυνέψει. Το ίδιο συμβαίνει και για την Νις, που έχει 36 βαθμούς και απέχει από την επικίνδυνη ζώνη 11 πόντους. Δύσκολα θα κινδυνέψει, ωστόσο μπορεί να πάρει το συγκεκριμένο ματς και να ανασάνει μια και καλή. Άλλωστε θα είναι πιο ξεκούραστη, ενώ αξίζει να τονίσουμε ότι μετράει μόλις 1 ήττα στα τελευταία 6 ματς, αυτή που υπέστη από την Μαρσέϊγ με 4-1. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετρούν 6 νίκες 4 ισοπαλίες και 5 ήττες, ενώ έχουν σκοράρει στα 5 από τα τελευταία 6 ματς που έχουν δώσει. Από την άλλη πλευρά η Λανς μακρά από την έδρα της έχει πολύ κακή συγκομιδή, που μεταφράζεται σε μόλις 2 νίκες 3 ισοπαλίες και 11 ήττες. Η κούραση των παιχτών της Λανς είναι δεδομένη, αφού έπαιξαν μεσοβδόμαδα και μάλιστα 120 λεπτά, οπότε ο άσσος φαντάζει πολύ καλός και με καλή απόδοση για τους Νικαιώτες.

Σε άλλο ματς στη Γαλλία, φουλ για πρωτάθλημα πάει η Μαρσέϊγ μετά την 5η σερί νίκη της επί της Σοσό, μέσα στην εβδομάδα. Η Ομάδα του Ντεσάμπ φορμαρίστηκε την κρισιμότερη περίοδο του πρωταθλήματος και πλέον απέχει 5 βαθμούς από την 2η Οσέρ. Κόντρα στην Μπουλόν το έργο της φαίνεται εύκολο, ωστόσο θα παίξει ρόλο και η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Κούραση που βγήκε και στο Μπονάλ, με την Σοσό να χάνει μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει πρώτη το σκορ. Τελικά στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ο Μ’ Μπία κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να δώσει ένα ακόμα τρίποντο στην ομάδα του. Ο Ντεσάμπ σίγουρα διαπίστωσε την κούραση των παικτών του για αυτό θα κάνει κάποιες αλλαγές, χωρίς όμως να χαλάσει την χημεία της ομάδας. Επιστρέφει στο βασικό σχήμα ο Μπαλμπουένα που δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο ματς λόγω τιμωρίας, ενώ θα έχει και πάλι στο αρχικό σχήμα του Νιανγκ και Μπραντάο. Η Μπουλόν ήδη σκέφτεται την νέα χρονιά, όπου θα αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία, δε νομίζω ότι μπορεί να απειλήσει τη Μαρσέϊγ που όση κούραση και να έχει, έστω και δύσκολα ένα γκολάκι θα το πετύχει.

Τριάδα
ΜΑΝΙΣΑΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ : 2
ΝΙΣ - ΛΑΝΣ : 1
ΜΠΟΥΛΟΝ - ΜΑΡΣΕΪΓ : 2

Ένα σύστημα με καλές αποδόσεις που αξίζει να ποντάρουμε αφού οι τιμές παιχτικά είναι σωστές.
Σύστημα 3-4
ΤΙΓΚΡΕ - ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ : 2
ΤΟΤΕΝΑΜ - ΤΣΕΛΣΙ : 2
ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ : 2
ΜΠΟΡΝΤΟ - ΛΥΩΝ : X2

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε εξάλλου είπαμε η απόφαση είναι δική σας


Ετικέτες , ,