Τρίτη 15 Απριλίου 2008

Από το σημερινό κουπόνι επέλεξα μιά τριάδα που νομίζω μπορεί να μας στείλει ταμείο.
Στη Μπουντεσλίγκα η Χάνσα υποδέχεται τη Βέρντερ. Οι γηπεδούχοι κάλυψαν την αναμενόμενη ήττα της προπερασμένης αγωνιστικής από την Σάλκε πετυχαίνοντας εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη με 2-1 μέσα στην Καρλσρούη και πέρασε πάλι πάνω από την διαχωριστική γραμμή. Σημαντικό όμως είναι και το αποψινό παιχνίδι που εχει , μιας και μέχρι το τέλος θα παλευει ξεχωριστά κάθε αγώνα για την παραμονή της.
Η Βέρντερ έχει εξαιρετική ψυχολογία μετά το 5-1 επί της Σάλκε. Στο «Βέζερσταντιον» η ομάδα Τόμας Σάαφ και μετά από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη εκμεταλλεύτηκε τα σημαντικά αμυντικά προβλήματα της Σάλκε και έφτασε σε μια εντυπωσιακή νίκη που την έφερε και πάλι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Έτσι έφτασε στην δεύτερη συνεχόμενη νικη , ενώ παράλληλα είναι στην δεύτερη θέση που οδηγεί στην απευθείας έξοδο για το ερχόμενο τσαμπιονς λινγκ.

Στην ΑΓ2 η Ροτσντέιλ υποδέχεται την αδιάφορη Μπαρνέτ. Μια ακόμα νίκη ,θέλει να πετύχει η «Ντέϊλ» για να κλειδώσει» και μαθηματικά τη συμμετοχή στα μπαράζ. Ωστόσο σε αυτό το παιχνίδι, αν κερδίσει αρχίζει να έχει ελπίδες και για την απευθείας άνοδο, καθώς η διαφορά με την Χέρεφορντ ,αν χάσει μάλιστα από τους Ντόνς, τότε μειώνεται στους τρεις βαθμούς και όλα γίνονται. Στο τελευταίο παιχνίδι , έφερε 1-1 εκτός έδρας με τη Ντάγκεναμ , που έστειλε αρκετό κόσμο στον κουβά . Ο Κίθ Χίλ ήταν έξαλλος για το γεγονός ότι η ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει και επέστησε την προσοχή στους παίκτες του. Ο μέσος Ράντλ ,είναι αμφίβολος, ενώ σίγουρα εκτός θα είναι ο επιθετικός Θόρπ ο οποίος αγωνίζεται όμως σαν αλλαγή.
Η Μπάρνετ από την άλλη δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος . Μετρά 2-3-1 στα τελευταία 6 παιχνίδια και είναι αδιάφορη. Ο Φέρκλαφ ζήτησε από τους παίκτες του μα συνεχίζουν να παίζουν για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια ,ωστόσο οι απουσίες που έχει είναι ουκ ολίγες.
Ο αμυντικός Γιακούμπου και ο τερματοφύλακας Μπέκγουιθ, είναι τα νέα θύματα και θα κάνουν παρέα με τον αμυντικό Ζιλέ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Χάρισον(βασικός τερματοφύλακας), όπως και οι Ντεβέρακαι ο μέσος Μπίσοπ,. για την ομάδα που εκτός έδρας μετρά 5-6-9.

Η τριάδα θα κλείσει με ένα αγώνα από τη Κόνφερανς όπου υπάρχει μονόπλευρο ενδιαφέρον αφού η Γουέϊμαουθ προσπαθεί να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Ντρόϊλσντεν έχει πέσει. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας θετική ισοπαλία 1-1 με την Κρόουλι και η προσπάθεια παραμονής συνεχίζεται. Μέσα στην έδρα της δεν τα πάει καλά με ρεκόρ (5-4-11), ενώ στα τελευταία 6 παιχνίδια της έχει να θυμηθεί μόλις μία νίκη (1-3-2).
Στόχος μόνο το τρίποντο απέναντι σε έναν αδιάφορο αντίπαλο, με τα αγωνιστικά προβλήματα να μην επηρεάζουν ιδιαίτερα την βασική 11άδα, αφού εκτός είναι μόνο ο επιθετικός Τζάκ Χάϊντ.
Από την άλλη πλευρά η Ντρόϊλσντεν έχει πέσει πολλές αγωνιστικές νωρίτερα και έχει ξεκινήσει τις δοκιμές νεαρών παικτών. Προέρχεται από νίκη-έκπληξη εκτός έδρας 2-1 επί της Φάρσλεϊ, μια νίκη όμως που δεν άλλαξε σε τίποτα την μοίρα της ομάδας.
Εκτός έδρας είναι τραγική αφού έχει μόλις μία νίκη σε 20 αγώνες (1-4-15), ενώ η φόρμα της είναι στα ίδια επίπεδα με αυτή της Γουέϊμαουθ (1-3-2). Μία απουσία έχουν και οι φιλοξενούμενοι, του μέσου Τζέϊμι Τάντι. Θα ποντάρω στους γηπεδούχους που έχουν και το κίνητρο.


ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. : 2 (1.80)

ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ - ΜΠΑΡΝΕΤ : 1 (1.60)

ΓΟΥΕΙΜΑΟΥΘ - ΝΤΡΟΙΛΣΝΤΕΝ : 1 (1.50)


Ποντάρισμα 100 ευρώ.