Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2008

Με δυάδα πάλι....

Με μια δυάδα από τα βραδυνά παιχνίδια θα δοκιμάσω να αυξήσω το φτωχό ταμείο μου.

Στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης θα προσπαθήσει να πάρει τον αγώνα, με αντίπαλο τον Αστέρα και να ξεχάσει την ήττα στο ντέρμπι, από τον ΠΑΟΚ (3-0). Η ομάδα του Μπάγεβιτς έχει τα προσόντα να πάρει το ματς, απέναντι σε μια ομάδα που θα παίξει αμυντικά για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει.

Από την Αργεντινή, θα ποντάρουμε στη Μπόκα, που μέσα στο Μπομπονέρα δύσκολα ή εύκολα θα πάρει τον αγώνα απέναντι στην Αρχεντίνος. Ρικέλμε, Παλέρμο και Παλάσιο είναι τρεις πολύ καλοί λόγοι για να εμπιστευθούμε τη "Μποκίτα"

652. ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. : 1 (1.75)

713. ΜΠΟΚΑ ΤΖ. - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ. : 1 (1.50)

Ποντάρισμα 100 ευρώ.

Κυριακάτικα.........

Ξεκινώντας από την Ιταλία η Λάτσιο υποδέχεται την Αταλάντα. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να πάρουν το τρίποντο, απέναντι μάλιστα σε ένα φαινομενικά ισάξιο αντίπαλο. Αν δεν έρθει η νίκη μάλλον θα έχουμε αλλαγή προπονητή. Η Αταλάντα είναι πολύ δυνατή αλλά πιστεύω μέσα στο Ολύμπικο θα υποκύψει.

Στην Β' Ισπανίας, η Σοσιεδάδ στο Σεμπαστιάν υποδέχεται τη Λας Πάλμας. Διαφορετικοί στόχοι για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να βλέπουν άνοδο και τους νησιώτες να παλεύουν για τη σωτηρία τους. Πιστεύω ότι η δύναμη της έδρας, θα δώσει την ώθηση που χρειάζονται οι γηπεδούχοι για να φτάσουν στη νίκη.


563. ΛΑΤΣΙΟ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ : 1 (2.00)


643. ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ : 1 (1.80)

Ποντάρισμα 100 ευρώ