Κυριακή 11 Απριλίου 2010

ΠΑΡΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΑΝΟΙ

Πάρτι έκαναν οι Καταλανοί μέσα στη Μαδρίτη και έδειξαν ποιός είναι το αφεντικό στη Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Μέσι με το Πέδρο σημείωσαν τα δύο γκολ των Καταλανών, ενώ ο Τσάβι ήταν από τους κορυφαίους, εξάλλου με δύο δικές του καταπληκτικές πάσες μπήκαν και τα δύο γκολ. Ο αρχηγός Πουγιόλ ήταν πραγματικά απροσπέλαστος στην άμυνα, ενώ δεν υπάρχει παίχτης που να υστέρησε.

Αντίθετα με τη Ρεάλ που μπήκε λίγο δυνατά στην αρχή αλλά η Μπάρτσα πολύ γρήγορα έπιασε το γνωστό της παιχνίδι με αποτέλεσμα οι Μαδριλένοι να κάθονται και να παρακολουθούν. Μετά το 0-2 έκαναν δυο τρεις ευκαιρίες αλλά ήταν πλέον αργά. Ο πολύς Ρονάλντο ήταν πολύ λίγος και οποιαδήποτε σύγκριση με το Μέσσι δε νομίζω να υφίσταται.

Η Μπάρτσα βρέθηκε μόνη στη κορυφή με τρεις βαθμούς μπροστά από τη Ρεάλ και υπερτερεί και στην ισοβαθμία μιας και έχει δύο νίκες απέναντι στη Ρεάλ που φαίνεται ότι παρά τα πολλά εκατομμύρια που δαπανήθηκαν θα μείνει και φέτος χωρίς τίτλο αφού έχει μείνει εκτός και από το κύπελλο και από το Champions League και όπως δείχνουν τα πράγματα και από το πρωτάθλημα.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ : 0-2

Σκόρερ : 33΄ Μέσι, 56΄ Πέδρο.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ