Τρίτη 6 Μαΐου 2008

Στη Β΄Γερμανιας η Καιζερσλάουτερν υποδέχεται τη Σαν Πάουλι. Παιχνίδι κλειδί για τους γηπεδούχους που εξακολουθούν να βρίσκονται κάτω από την διαχωριστική γραμμή και όσο τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη.Το τρίποντο είναι αναγκαστικό για τους γηπεδούχους που υποδέχονται μια ομαδα που έσωσε την κατηγορία και δεν εχει κάποιο άλλο στόχο . Την περασμένη Παρασκευή και μετά από ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι, έχασε στο Μάιντς με 2-1 και δέχθηκε την πρώτη ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές. Η απόδοση του άσου δεν είναι ικανοποιητική , όμως εύκολα η δύσκολα θα επιβεβαιωθεί .
Η Σαν Πάουλι μετά και την νίκη της περασμένης αγωνιστικής, εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της και ολοκληρώνει έτσι ικανοποιητικά την σεζόν, αφού δεν θα έχει άγχος στις τελευταίες αγωνιστικές. Επιβλήθηκε στην έδρα της με 4-2 επί της Άουε σε ένα παιχνίδι που στο πρώτο μέρος βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να απαντήσει.

Στη Β΄Σουηδίας η Εργκρίτε υποδέχεται τη Ντέγκερφορς. Στην 8η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Έργκριτε, που προέρχεται στο πρωτάθλημα από εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Ατβίνταμπεργκ (πρώτη ήττα στη φετινή σεζόν). Στο θεσμό του Κυπέλλου ο σύλλογος του Γκέτεμποργκ επιβλήθηκε εκτός έδρας με 3-0 της Σάντβικενς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα του Γιάνε Κάρλσον ψάχνει για το πρώτο τρίποντο στο "Ούλεβι". Εκτός μάχης έχουν τεθεί ο μέσος Μέλκβιστ και ο αμυντικός Λαβένιους. Στη 14η θέση της βαθμολογίας η Ντέγκερφορς που ακόμη δεν έχει καταφέρει να σπάσει το ροδί έχοντας μία ισοπαλία και δύο ήττες. Η Ντέγκερφορς προέρχεται από ήττα μέσα στο "Στόρα Βάλα" με 2-1 με "θύτιδα" την Μπούκενφλο. Στο Κύπελλο δεν είχε πρόβλημα κόντρα στη Χάσλεχολμ αποκλείοντας την εκτός έδρας με 4-0. Παραμένει εκτός ο αμυντικός Σάμουελσον.


ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ : 1 (1.60)

ΕΡΓΚΡΙΤΕ - ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ : 1 (1.70)


Ποντάρισμα 100 ευρώ.