Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ "ΑΙΩΝΙΑ ΠΟΛΗ"






Τρία μεγάλα ντέρμπι θα διεξαχθούν σήμερα σε Ιταλία, Βέλγιο και Ισπανία, ενώ ένα ακόμη ντέρμπι στη γειτονική Τουρκία ανάμεσα στη Φενέρ και τη Μπεσίκτας θα κλείσει το καρέ των ντέρμπι στη σημερινή μέρα.

Στην Ιταλία και στην αιώνια πόλη κοντράρονται Λάτσιο και Ρόμα το τρίτο μεγαλύτερο ντέρμπι στον κόσμο σύμφωνα με παγκόσμια ψηφοφορία μετά το Μπόκα - Ρίβερ και το Μπάρτσα - Ρεάλ. Η Ρόμα πρεπει να κερδίσει αν θέλει να επιστρέψει ξανά στη κορυφή, ενώ η Λάτσιο δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά τη παραμονή της. Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με όλα τα αστέρια τους, ενώ από τους Λατσιάλοι έχουν εκτός τους Ματουζάλεμ, Μαγκνί, Φότζια και Μπιζάρι. Είναι ντέρμπι μίσους και οι απουσίες δε μετράνε. Πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες έτσι το γκολ-γκολ στο διαδίκτυο είναι καλή περίπτωση ενώ και το OVER έχει τύχη.

Στη μαδρίτη η Ρεάλ φιλοξενεί τη Βαλένθια και θέλει το τρίποντο για να μπεί ξανά στο παιχνίδι του τίτλου μετά τη χθεσινή ισοπαλία της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ. Η Βαλένθια μετά τα ατυχή αποτελέσματα είδε τη διαφορα που είχε από τις ομάδες που ακολουθούν να μειώνεται, θέλει να παραμείνει στη τρίτη θέση που οδηγεί απ΄ευθείας στους ομίλους του Champions League. Η τιμή στον άσσο που δίνεται από την ελληνική εταιρεία είναι για γέλια γι΄αυτό θα πάω με το να σκοράρει η Ρεάλ και στα δύο ημίχρονα. Καλό είναι όσοι έχετε τη δυνατότητα να ποντάρετε στο live.

Στη Τουρκία η Φενέρ υποδέχεται τη Μπεσίκτας και οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν στο πόντο την Μπούρσασπορ. Κατεβαίνουν στον αγώνα πανοπλοι αλλά δε θα πάρουν τόσο εύκολα τον αγώνα μιας και η Μπεσίκτας βρίσκεται σε καλή θα μπορούσαμε να πούμε φόρμα όντας 6 αγώνες αήττητη. Πιστεύω όμως ότι η Φενέρ έστω και δύσκολα θα πάρει το τρίποντο όπως έκανε και τα δύο προηγούμενα χρόνια και με το ίδιο σκορ 2-1.

Στο Βέλγιο το ντέρμπι της Μπριζ με την Άντερλεχτ είναι σχεδόν αδιάφορο όσο αδιάφορο μπορεί να χαρακτηριστεί ένα ντέρμπι, αφού η Άντερλεχτ βρίσκεται 11 βαθμούς μπροστά και δε χάνει το πρωτάθλημα με τίποτα. Η Μπριζ δε βρίσκεται και στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται από τα τελευταία παιχνίδια της με αποκορύφωμα την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Ζούλντε με 2-0. Μακριά από αυτό τον αγώνα είναι η γνώμη μου..

Στο ντέρμπι της Ρώμης θα πάω με το γκολ-γκολ και το OVER ενώ στη γειτονική Τουρκία θα εμπιστευτώ τον άσσο της Φενέρ.

Στη Κύπρο θα εμπιστευτώ την Ομόνοια και την Ανόρθωση που αγωνίζονται με τον Απόλλων Λ. και το ΑΠΟΕΛ αντίστοιχα.

Απόλλων Λ. - Ομόνοια : 2

Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ : 1


Σύστημα 3-4

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. : 1

ΦΕΝΛΟ - ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ : 1

ΧΕΡΕΝΦΕΝ - ΜΠΡΕΝΤΑ : 1

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΟΦΗ : 1



Δυάδα

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΡΕΑΛ ΓΙΟΥΝΙΟΝ : 1

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠ. - ΣΑΡΑΓΟΣΑ : 1



Μονό

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΠΑΡΙ Σ. Ζ. : 1



Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε.

Ετικέτες , ,