Κυριακή 20 Απριλίου 2008

Πάμε για καινούργια σήμερα, αφού πήγαμε κουβά με τα χθεσινά. Δε πειράζει όμως δε μπορούμε να κερδίζουμε συνέχεια, αν γινόταν αυτό δε θα δουλεύαμε θα παίζαμε στοίχημα.

Στη Πριμέρα η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Βαγιαδολίδ. Αντίθετοι οι στόχοι των δύο ομάδων με τους γηπεδούχους να έχουν στόχο την έξοδο στο Τσάμπιον Λιγκ και τους φιλοξενούμενους την σωτηρία. Το "κίντρινο υποβρύχιο’’ προέρχεται από ήττα εκτός έδρας 1-0 από την Αλμερία και πρέπει οπωσδήποτε να πάρει τη νίκη γιατί οι υπόλοιπες ομάδες πλησιάζουν. Μέσα στο ‘’Ελ Μαδριγάλ’’ έχει ρεκόρ (9-5-2) και σίγουρα είναι το μεγάλο όπλο της ομάδας φέτος, ενώ η φόρμα της δεν αναφέρει καμία ισοπαλία στα τελευταία 6 παιχνίδια (4-0-2). Εκτός είναι σίγουρα ο Φουέντες, ενώ έγινε έφεση για την τιμωρία του τερματοφύλακα Λόπεθ.
Η Βαγιαδολίδ παραμένει με έναν και μοναδικό στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Προέρχεται από ισοπαλία εντός έδρας 1-1 με την Ατλέτικο, που έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είναι επιτυχία γιατί ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ (5-1-9), δύσκολα δηλαδή φέρνει ισοπαλία, ενώ η φόρμα της βρίσκεται στην απόλυτη ισορροπία με (2-2-2). Αγωνιστικά έχει μόλις μία απουσία, αφού τιμωρημένος είναι ο Γκαρσία Κάλβο.
Η μικρή παράδοση λέει (3-1-0) με την Βιγιαρεάλ να μπορεί να επιστρέψει στις νίκες.

Στη Σεκούντα ένα από τα μεγάλα φαβορί για άνοδο είναι η Χιχόν που υποδέχεται τους πιτσιρικάδες της Σεβίλλης. Οι γηπεδούχοι θα παλέψουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να βρεθούν στην μεγάλη κατηγορία, ενώ η ομάδα προέρχεται από εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι με την Μάλαγα, 3-2. Εντός έδρας έχει (7-4-5), ενώ η φόρμα της δεν είναι καθόλου καλή για ομάδα που πάει για άνοδο (1-4-1). Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και εκτός μόνο τον Αντρέου θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη που θα την κρατήσει μέσα στην πρώτη τριάδα.
Από την άλλη πλευρά η Σεβίλλη όπως έχουμε ξαναπεί δεν έχει κανένα στόχο και απλά κοιτάζει να μην αντιμετωπίσει στην πορεία πρόβλημα παραμονής. Αυτή τη στιγμή έχει ένα +11 από την ζώνη και λογικά δεν θα έχει τέτοιο πρόβλημα. Προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Νουμάνθια, που για άλλη μια φορά έδειξε πως είναι πολύ ανταγωνιστική. Εκτός έδρας έχει τσιμπήσει αρκετούς βαθμούς (5-5-7), αλλά η φόρμα της είναι η χειρότερη στην κατηγορία (0-3-3) αφού απλά κοιτάζει να παίρνει κάποιες ισοπαλίες για να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τα προβλήματα της για άλλη μια φορά γνωστά, εκτός οι Γιουλιάν, Κασάδο, Κορντέρο.
Παράδοση δεν υπάρχει πιστεύω πως η Χιχόν έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες.


ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ : 1 (1.70)

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΣΕΒΙΛΛΗ Β΄ : 1 (1.75)


Καλός είναι και ο άσσος της Αλμπαθέτε που θέλει το τρίποντο απέναντι στη Γρανάδα 74 που πληρώνει και (2.20) στο διαδύκτιο.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ