Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Και πεντάδα

Παρακάτω θα δείτε τη τριάδα μας, ενώ εδώ θα παίξουμε ένα σύστημα (3-4-5).
Από τη Τσάμπιονσιπ θα εμπιστευθούμε τη Κόβεντρι η οποία θέλει να το τρίποντο για να ανέβει βαθμολογικά και να μη μπλεχτεί σε περιπέτειες, απέναντι σε μία πολύ αδύνατη ομάδα εκτός έδρας τη Μπάρνσλει.
Στην ΑΓ2 οι πρωτοπόροι της Ντονς αντιμετωπίζουν τη Μπέρι η οποία έχει πάρει τη κατηφόρα και δε σταματάει με τίποτα. Οι Ντονς θέλουν να επανέλθουν στις νίκες και να διατηρηθούν στη κορυφή που θα τους οδηγήσει στη ΑΓ1.
Βορειοδυτική Ισπανία, στη περιοχή της Γαλικίας η Θέλτα υποδέχεται τη Καστεγιόν και θέλει να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από τους τρεις πρώτους ή και να περάσει μπροστά σε περίπτωση που κάποιος από τους τρεις σκοντάψει.
Στη Πρέμιερ Λιγκ και στη βόρεια Αγγλία η Νιούκαστλ υποδέχεται τη Μπόρο. Σε τέσσερις αγώνες με το Κήγκαν στο πάγκο της η Νιούκαστλ έχει τρεις ήττες χωρίς να σημειώσει γκολ, με ομάδες όμως πολύ καλύτερες της (Άρσεναλ δύο αγώνες και Μάντσεστερ Γ.). Πιστεύω ότι ο Κήγκαν συμάζεψε λίγο την ομάδα και θα παρουσιαστεί καλύτερη με Βίντουκα και Όουεν μπροστά απέναντι σε μία Μπόρο η οποία δε σκοράρει εκτός έδρας.
Τέλος στο Μεξικό δε μπορούμε να μην εμπιστευθούμε την ομάδα μας τη Τολούκα που εντός έδρας καλείτε να περάσει το μικρό εμπόδιο που λέγεται Τίγκρες.

162. ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ : 1 (2.05)

242. ΜΠΕΡΙ - Μ. Κ. ΝΤΟΝΣ : 2 (2.00)

355. ΘΕΛΤΑ - ΚΑΣΤΕΓΙΟΝ : 1 (1.75)

466. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΙΛΝΤΕΣΜΠΡΟ : 1 (1.90)

613. ΤΟΛΟΥΚΑ - ΤΙΓΚΡΕΣ : 1 (1.95)

Παίζουμε (3-4-5) 16στήλες με 10 ευρώ (160)