Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Προγνωστικά : Παρασκευή 22/1/10


Πολύ μικρό το κουπόνι σήμερα και θα ασχοληθώ χαλαρά με τα παιχνίδια στη Γερμανία που αξίζουν να πονταριστούν καθώς και τον αγώνα που δίνει η Έμπολι απέναντι στη Τορίνο.

Στο Μόναχο η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Χάνσα. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη μέση της βαθμολογίας και έρχονται από ισοπαλίες αμφότερες. θα πάω με τους γηπεδούχους που με το Λίνεν στο πάγκο τους δείχνουν πιο αξιόπιστοι.

Στο άλλο παιχνίδι η αλλοπρόσαλλη Γκόιτερ φιλοξενείται από τη ΦΣΒ Φρανκφούρτη, και μετά την αλλαγή προπονητή και το εντυπωσιακό 3-0 απέναντι στη Καιζερσλάουτερν θα έχει άνεβασμένη ψυχολογία και με πολύ καλύτερο και πιο ποιοτικό υλικό θα πάει για το διπλό το οποίο μπορούμε να το βρούμε και σε τιμές του 2.40 θα το εμπιστευτώ.

Στο Ντίσελντορφ η Φορτούνα υποδέχεται τη Ουνιόν Β. Οι γηπεδούχοι είναι η καλύτερη ομάδα εντός έδρας και απέναντι σε μια ομάδα με μέτριες εμφανίσεις εκτός θα την εμπιστευτώ.

Στη μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας η ανεβασμένη Στουτγκάρδη στα χέρια του Γκρος μπορεί το διπλό απέναντι σε μια προβληματική ομάδα όπως είναι η Φράιμπουργκ.

Στη Β΄Ιταλίας αναμετρούνται δύο μεγάλα ονόματα που όμως τη φετινή χρονιά απογοητεύουν. Η Έμπολι που στην έδρα της έχει 8 νίκες και 2 ισοπαλίες αλλά έχει και τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, υποδέχεται τη Τορίνο που επιτέλους μετά από πέντε αγωνιστικές γνώρισε τη χαρά της νίκης ( 4-1 ) το Γροσέτο. Η ισοπαλία φαντάζει πολύ πιθανή και πιστεύω ότι αν φύγει ο αγώνας από το ( Χ ) η ομάδα που θα νικήσει θα είναι η Έμπολι


Δυάδα

ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ : 1 ( 3-0 )

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ : 2 ( 0-1 )


Σύστημα 3-4

ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ : 1 ( 3-0 )

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤ. - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ : 1 ( 1-0 )

ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΓΚΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ : 2 ( 0-5 )

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ : 2 ( 0-1 )


Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε