Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Προγνωστικά Δευτέρας 19/4/10




Πάμε σήμερα με μια δυάδα που πιστεύω ότι μπορεί να περάσει και να μας στείλει ξανά στο ταμείο.

Ξεκινάω από την Ιταλία όπου η Ρετζίνα στη Σέριε Β΄σε κάθε αγώνα παίζει την ύπαρξή της. Πέρασε με διπλό από τη πολύ δύσκολη έδρα της Σασουόλο, με 0-1. Η νίκη όμως ήρθε μάλλον μέσω "παράγκας" αφού το γκολ ήταν καταφανέστατο οφσάϊντ. Υποδέχεται σήμερα τη Κροτόνε που με 50 βαθμούς βρίσκεται στη 10η θέση και προέρχεται από νίκη επί της Μόντενα με 4-2. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται μόλις 1 βαθμό πάνω από τη ζώνη των μπαράζ και με νίκη θα μπορούν να ελπίζουν σε οριστική σωτηρία. Θα πάω με την ομάδα με το μεγαλύτερο κίνητρο. Άσσος λοιπόν που στο διαδίκτυο μπορείτε να το βρείτε και στο 1.75.

Στη Primera Division η Μαγιόρκα υποδέχεται την Οσασούνα. Οι γηπεδούχοι με νίκη επιστρέφουν στη τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions Leagu, με ένα πόντο μπροστά από τη Σεβίλλη και με έξι από τη Μπιλμπάο που κυνηγάει το Europa League. Έχει τη καλύτερη έδρα μετά τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ με 13 νίκες και μόλις 2 ήττες, από Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα. Έχει κερδίσει καλύτερες ομάδες με τελευταία νίκη το 3-2 επί της Βαλένθια που ήρθε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το σκορ. Έχει μετα τη Ρεάλ κα τη Μπαρτσελόνα την καλύτερη εντός έδρας επίθεση με 36 γκολ, ενώ έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά τη Μπαρτσελόνα με 10 γκολ παθητικό. Από την άλλη η Οσασούνα βρίσκεται στην 11η θέση και στις 5 τελευταίες εξόδους της έχει 5 ήττες. Οι νησιώτες με μεγάλο όπλο την έδρα τους δείχνουν να αντέχουν στη πίεση, και φέτος είναιο ικανοί να κάνουν την υπέρβαση. Θα τους εμπιστευθώ και ο άσσος στο διαδίκτυο είναι στη τιμή του 1.60, ενώ το over στη πολύ καλή τιμή του 2.00.

Η δυάδα μου για σήμερα

ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ : 1 ( 2-0 )

ΡΕΤΖΙΝΑ - ΚΡΟΤΟΝΕ : 1 ( 1-0 )

Στην Αργεντινή η Αρχεντίνος Τζούνιορς πάει φουλ για πρωτάθλημα και με διπλό σήμερα αργά το βράδυ περνάει μόνη στη πρώτη θέση. Είναι αήττητη στους 6 τελευταίους αγώνες της με 5 νίκες και μια ισοπαλία. Η γηπεδούχος Άρσεναλ Σαραντί έρχεται από βαριά ήττα με 4-0 μέσα στο "μπομπονέρα" από τη Μπόκα, αυτό δε θα το λέγαμε άλλες χρονιές αλλά φέτος μέσα στο "μπομπονέρα" έχει κερδίσει όποιος έχει περάσει και η Άρσεναλ πήγε για το διπλό και εισέπραξε μια τεσσάρα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλύτερη ομάδα, το διπλό είναι σε πολύ καλή τιμή και σε σχέση με τις ομάδες φαντάζει δελεαστικό και θα το τιμήσω, όπως και τα 2-3γκολ, ή το over 1,5 στο διαδίκτυο.

Μονό

ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ : 2

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε.


ashtray.gr

Ετικέτες , ,