Σάββατο 12 Απριλίου 2008

Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε.
Στη Πρέμιερ Λιγκ η Μπόλτον παίζει το τελευταίο της χαρτί απέναντι στην αδιάφορη Γουεστ Χαμ. *Ποντάρω , με ρίσκο, στο τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο των γηπεδούχων οι οποίοι εάν δεν πάρουν αυτό το ματς κουνάνε…μαντήλι στην κατηγορία. Νίκη για την Μπόλτον λοιπόν έστω και με…μισό μηδέν με σκόρερ τον τερματοφύλακα Αλί Άλ Χαμπσί από το Ομάν που κάθεται κάτω από τα δοκάρια στην θέση του τραυματία Γιασκελάϊνεν.

Στην ΑΓ1 η Λιντς υποδέχεται τη Καρλάιλ. Τα «παγώνια» τον τελευταίο καιρό δείχνουν να αντιλαμβάνονται ότι σιγά-σιγά, πρέπει να αρχίζουν να σοβαρεύονται ,αν θέλουν μπαράζ ανόδου. Αυτό το κατάλαβαν και η Λεϊτον και η Ντόνκαστερ στην έδρα τους ,ενώ δεν έχει παραβιαστεί η εστία τους στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια . Ο τραυματισμός του Μπεκφορντ(20 γκολ) έφερε τον προβληματισμό, αλλά θα δώσει κανονικά τοι παρών.
Από την άλλη ,η Καρλαϊλ κράτησε τη Σουόνσι στο 0-0 ,αλλά έχασε την ευκαιρία να την κερδίσει και να πλησιάσει στο -2. Πάντως η ομάδα ήταν πολύ τυχερή, μιας και ο Αντι Ρόμπινσον της Φιλοξενούμενης είχε τρία δοκάρια.
Ωστόσο ο Τζόν Γουόρντ ,είπε ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα. Η Λίντς ξυπνά στο τέλος, η Καρλαϊλ είναι 14 παιχνίδια αήττητη , αλλά προσωπικά θα τιμήσω τον άσο..


ΛΙΝΤΣ - ΚΑΡΛΑΙΛ : 1 (1.95)

ΜΠΟΛΤΟΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ : 1 (2.00)


Ποντάρισμα 50 ευρώ.