Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ : Τετάρτη 21/4/10

Μετά το χθεσινό ταμείο, τη τριάδα που προτείναμε με τους άσσους των Τζουγκάρντεν, Νοτς Κάουντι, και το διπλό της Στέρλινγκ Άλμπιον, πάμε σήμερα να δούμε που θα επικεντρωθούμε για να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε τη κάβα μας.

Η μάχη στο "Αλιάντζ Αρίνα" μεταξύ της Μπάγερν και της Λυών, έχει φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από τους Βαυαρούς. Οι Γερμανοί έχουν σε δαιμονιώδη φόρμα τους Όλιτς και Ρόμπεν, και με τη βοήθεια των Ριμπερί και Σβαϊνστάϊγκερ θα σηκώσουν το μεγάλο βάρος για τη δημιουργία και το σκοράρισμα, και είναι σε θέση να τα καταφέρουν περίφημα όπως το έχουν αποδείξει και στους ομίλους αλλά και στο προημιτελικό αποκλείοντας τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Δίνουν μεγάλη προσοχή στον αγώνα και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις του προέδρου Καρλ Χάϊνς Ρουμενίγκε : "Δε μπορείς να μη πάρεις στα σοβαρά μια ομάδα που έβγαλε έξω από τους ομίλους τη Λίβερπουλ και στη συνέχεια απέκλεισε τη Ρεάλ" δίνοντας το στίγμα του αγώνα. Σε αυτό άλλωστε συμφωνεί και ο Λουίς Φαν Γκάαλ επιστώντας τη προσοχή των παιχτών του στις αντεπιθέσεις των Γάλλων. Ο Ολλανδός προπονητής δε θα έχει στη διάθεσή του τον αρχηγό Μαρκ Φαν Μπόμελ και το Χολγκερ Μπαντστούμπερ. Από την άλλη η πρωτάρα στα ημιτελικά Λυών, μετά τη ταλαιπωρία του ταξιδιού, αφού έφτασαν στο Μόναχο μέσω Ζυρίχης οδικώς, θέλουν να κάνουν τη δεύτερη μεγάλη έκπληξη, και μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ να αποκλείσουν και τη Μπάγερν και να βρεθούν αυτοί στο τελικό της Μαδρίτης. Ο Κλοντ Πιέλ γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα μιας και η Μπάγερν φορμαρίστηκε τη κατάλληλη εποχή και με το τεράστιο βάρος της φανέλας που κουβαλάει είναι το απόλυτο φαβορί. Ο προπονητής των Γάλλων πονοκεφαλιάζει αφού στις απουσίες των Μακούν, Μποντμερ και Λοβρέν, εκτός μάχης τέθηκε και ο Μπουμσόνγκ, ενώ αμφίβολος είναι και ο σκόρερ της ομάδος Λισάντρο Λόπεζ μιας και χτύπησε πάλι στον αστράγαλο στο κυριακάτικο ντέρμπι με τη Μπορντό. Θα εμπιστευτώ τους Βαυαρούς οι οποίοι βρίσκονται σε μεγάλη φόρμα και έχουν κερδίσει τα 7 από τα 12 παιχνίδια που έχουν δώσει στα ημιτελικά σε Ευρωπαϊκά κύπελλα.

Στη Premier League η Χαλ δίνει τη δική της μάχη για να γλυτώσει τον υποβιβασμό, και υποδέχεται τη Άστον Βίλα που κυνηγάει την έκτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Οι "τίγρεις" βρίσκονται κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού μόλις τρεις βαθμούς από τη Γουέστ Χαμ και με νίκη σήμερα θα τη βάλουν από κάτω και θα περάσουν αυτοί πάνω από τη διαχωριστική γραμμή. Ο Ίαν Ντάουϊ δε υπολογίζει στους πάλι στους Άσμπι, Γκαρσία, Ζακί, Ζαγιάτε, Φόλαν, Γκάρντνερ και Χαντ. Από την άλλη οι "χωριάτες" θέλουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο και αυτό το δείχνουν από τα παιχνίδια τους αφού μέσα στο 2010 έχουν μόνο 1 ήττα, με 5 νίκες και 8 ισοπαλίες. Η προϊστορία είναι συντριπτική υπέρ της Βίλα αφού μετρά 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και μάλιστα στα έξι από αυτά δεν έχουν δεχθεί γκολ. Πολύ καλή η τιμή του διπλού αλλά και τα 2-3γκολ έχουν μεγάλη τύχη.

Συνοψίζοντας ο άσσος της Μπάγερν και τα 2-3γκολ όπως και το διπλό της Άστον Βίλα είναι οι σημερινές μου προβλέψεις.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. - ΛΥΩΝ 1 (1-0)

ΧΑΛ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ : 2-3γκολ & 2 (0-2)


Για αυτούς που μπορούν να κοιτάζουν στο διαδίκτυο μια καλή δυάδα

Ρουμανία2/serieB : ΜΠΙΟΡ - ΟΤΟΠΕΝΙ : 1 (3-1)

Τσεχία Κύπελλο : ΠΛΖΕΝ - ΣΙΓΜΑ ΟΛΟΥΜΟΥΤΣ : 1 (2-2)

Ετικέτες , ,