Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Στη σκιά του αγώνα Ίντερ - Μπαρτσελόνα

ashtray.gr

Ο πρώτος ημιτελικός στο Μιλάνο ανάμεσα σε Ίντερ και Μπαρτσελόνα θα πάρει όλα τα πονταρίσματα της σημερινής μέρας. Υπάρχουν όμως αγώνες που με λίγη τύχη και σωστό στοιχηματισμό μπορούν να μας πάνε ταμείο.

Στη Σουηδία η Τζουγκάρντεν υποδέχεται τη νεοφώτιστη Αντβίνταμπεργκ και θέλει το τρίποντο μετά την ήττα με 3-1 από την Έλφμποργκ. Χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα και αρχηγό τους οι γηπεδούχοι καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες και απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της μεγάλης κατηγορίας μπορούν να τα καταφέρουν. Από την άλλη οι νεοφώτιστοι στους έξι πρώτους αγώνες έχουν 4 ήττες και 2 ισοπαλίες, χωρίς μάλιστα να έχει βρει δίχτυα.

Στο μεγάλο ντέρμπι της Αγγλίας2 η Νοτς Κάουντι υποδέχεται τη Ροτσντέϊλ. Οί δύο ομάδες βρίσκονται στη πρώτη και δεύτερη θέση της βαθμολογίας και έχουν εξασφαλίσει την απ΄ευθείας άνοδο. Οι "καρακάξες" είναι η πιο φαρμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας με 9 νίκες και 3 ισοπαλίες στα τελευταία 12 εντός έδρας παιχνίδια, ενώ στα τελευταία 6 έχουν το απόλυτο με 15-2 γκολ. Οι ¨Ντέϊλ" στα τελευταία 6 παιχνίδια τους έχουν 2νίκες 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Πιστεύω ότι η Νοτς θα πάρει το τρίποντο και το πρωτάθλημα της κατηγορίας ενώ και τα πολλά γκολ μπορούν να επιβεβαιωθούν.

Στη Σκωτία2 η μάλλον υποβιβασμένη Κλάϊντ υποδέχεται τη δεύτερη της βαθμολογίας Στέρλινγκ Άλμπιον. Οί φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο -5 από τη πρώτη θέση αλλά έχουν και 2 αγώνες λιγότερους. Αν θέλουν να πάρουν τη πρώτη θέση και την απ΄ευθείας άνοδο θα πρέπει να περάσουν από την έδρα της αντιπάλου τους με νίκη. Στα 15 εκτός έδρας παιχνίδια τους έχουν 10 νίκες 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Οι γηπεδούχοι πιστεύω ότι έχουν υποβιβαστεί αφού είναι στο -8 από τη προτελευταία θέση που οδηγεί στα μπαράζ και με τρεις εναπομείναντες αγώνες δε νομίζω ότι μπορούν να κάνουν κάτι, αφού την επόμενη αγωνιστική παίζουν στην έδρα της σημερινής αντιπάλου που όπως είπαμε έχουν στόχο την απ΄ευθείας άνοδο.

Η τριάδα μου για σήμερα

ΤΖΟΥΓΚΑΡΝΤΕΝ - ΑΝΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ : 1 (2-1)

ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ : 1 (1-0)

ΚΛΑΪΝΤ - ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ : 2 (1-2)

Όσο για το μεγάλο παιχνίδι του Champions League απόψε, πιστεύω ότι θα γίνει κλειστό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες για να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνά. Το under αλλά και το πιο τολμηρό 0 ως 1 γκολ έχουν τύχη. Καλύτερο πάντως είναι το ποντάρισμα στο live, βλέποντας και κάνοντας.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε.






Ετικέτες , ,