Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Τελευταία αγωνιστική στη Σεκούντα και δυο αγώνες που έχω επιλέξει ειναι ζωής ή θανάτου αλλά μόνο για τους γηπεδούχους. Κερδίζουν και μένουν στη κατηγορία.
Η Αλμπαθέτε υποδέχεται τη Λας Πάλμας. Ήρθαν έτσι τα πράγματα στην τελευταία αγωνιστική, όπου η Αλμπαθέτε κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού θέλει μόνο νίκη χωρίς να την ενδιαφέρουν τα άλλα αποτελέσματα και παίζει στην έδρα της.
Από την άλλη πλευρά η Λας Πάλμας έκανε καταπληκτικό δεύτερο γύρο και σώθηκε πολύ άνετα.
Να ξεκινήσουμε από τους γηπεδούχους όπου βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και φυσικά αν κερδίσουν θα παραμείνουν την κατηγορία. Προέρχονται από λευκή εκτός έδρας ισοπαλία με την Πόλι Εχίδο, κάτι που ήταν και ο στόχος τους, για να μπορούν να έχουν αυτοί την κατάσταση στα χέρια τους. Εντός έδρας έχει ρεκόρ (8-4-8), ενώ η φόρμα της είναι σε πολύ καλά επίπεδα με μόλις μία ήττα στα τελευταία 6 παιχνίδια (3-2-1).
Έχει εκτός μόνο τον τιμωρημένο Ίγκερ Μπεγκόνια.
Η φιλοξενούμενη Λας Πάλμας μπορεί να ήταν το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό στον πρώτο γύρο, αλλά η ομάδα σοβαρεύτηκε και σώθηκε πολύ άνετα.
Προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Χερέθ, αλλά σήμερα είναι παντελώς αδιάφορη.


Στο άλλο παιχνίδι η Χερέθ υποδέχεται την Έλτσε. Τα πράγματα και εδώ είναι ξεκάθαρα με την Χερέθ να θέλει μόνο νίκη για να σωθεί, ενώ από την άλλη πλευρά η Έλτσε είναι αδιάφορη. Οι γηπεδούχοι αν κερδίσουν μένουν στην κατηγορία χωρίς να τους ενδιαφέρει τι θα γίνει στα άλλα παιχνίδια. Προέρχονται από λευκή εκτός έδρας ισοπαλία με την Λας Πάλμας που ήταν και ο στόχος της, αφού ήθελε να παίζει την κατηγορία στην έδρα της και να κρατάει στα χέρια της την κατάσταση, όπως και έτσι γίνεται. Μέσα στην έδρα της έχει ρεκόρ (9-7-4) και αυτό είναι που την κρατάει πάνω από την ζώνη, ενώ και η φόρμα της σε πολύ καλά επίπεδα με (3-2-1). Καμία απουσία για τους γηπεδούχους που κατεβαίνουν με όλα τα όπλα τους στον αγωνιστικό χώρο.
Από την άλλη πλευρά η Έλτσε τα έχει παρατήσει εδώ και αρκετές αγωνιστικές, από τότε που σώθηκε οριστικά, ενώ φυσικά δεν τέθηκε ποτέ θέμα ανόδου της ομάδας. Προέρχεται από εντός έδρας ήττα 2-0 από την Χέρκουλες στο τοπικό ντέρμπι του Αλικάντε. Εκτός έδρας δεν τα πάει καθόλου καλά με ρεκόρ (4-6-10), ενώ η φόρμα της είναι από τις χειρότερες στην κατηγορία με (1-1-4). Για άλλη μια φορά τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, αφού εκτός είναι οι Μπελβίς, Κόμπο, Καμπαγιέρο, Μαρτί.



ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ : 1 (1.50)

ΧΕΡΕΘ - ΕΛΤΣΕ : 1 (1.40)

Ποντάρισμα 500 ευρώ.